Sportcafé met gunfactor

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 10 januari 2017 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2016 wordt gekozen en zo de opvolger wordt van Zabo Plant. Op de site van tzand.info worden de vier genomineerden uitgelicht. Vandaag: Sportcafé ’t Zand.

Pieter de Geus (37) viert volgende week een jubileum. Op 1 januari is hij precies 17,5 jaar uitbater van het Sportcafé in de Multitreffer. ,,In al die jaren heb ik nog nooit een dag gehad dat ik geen zin had om te werk te gaan”, zegt De Geus.

Het Sportcafé ‘t Zand is gelegen op de eerste verdieping van de sporthal en biedt perfect zicht op de hal. Het sportaanbod is groot en dat maakt dat De Geus een divers publiek aan de bar ziet verschijnen. Van september tot en met april is hij zeven dagen per week werkzaam. Zijn kracht is dat de Zandtemer het met iedereen kan vinden. ,,Ik ben een allemansvriend. Zo zit ik in elkaar.” Daarnaast luistert De Geus naar zijn gasten. Daaruit voortgekomen is onder meer het bekende Bokbierfeest. ,,Ik organiseer vaker themafeesten. Onlangs is er een Oktoberfest gehouden en aan het einde van het seizoen is er een Visfestijn.”

Compliment
De start van het feestjaar 275 jaar ’t Zand wordt in zijn Sportcafé gehouden. ,,Ik voel mij vereerd en ben er trots op dat de nieuwjaarsreceptie van het feestjaar in het Sportcafé wordt gehouden. Verder heb ik mijn bijdrage geleverd aan het Zandtemer biertje. Blijkbaar heb ik de gunfactor en dat vind ik misschien wel het grootste compliment dat ik kan krijgen!” Kijk voor meer informatie op www.multitreffer.nl.

FOTO: ANDRÉ SONDERMAN
FOTO: ANDRÉ SONDERMAN
Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info