Handbal Geel Zwart wint Sportverkiezing 2017

De dames 1 van handbalvereniging Geel Zwart heeft de Sportverkiezing 2017 gewonnen. In een ongekend spannende editie bleef de ploeg nummer twee Adne van Engelen en nummer drie Nic Smit maar nipt voor. Jeugdvoorzitter Jan-Arie Strooper reikte de wisselbeker na de wedstrijd van de handbalsters uit aan een blij team.

Zo kwam er toch een glimlach op de gezichten van de speelsters. Een paar minuten eerder had de dames 1 voor het eerst dit seizoen punten verloren in de competitie door gelijk te spelen. Dankzij de ongekend sterke prestaties in de hoofdklasse en het feit dat Geel Zwart wekelijks een volle tribunes heeft, hebben ervoor gezorgd dat de dames 1 de terechte winnaar werd van de Sportverkiezing 2017.

Op de tweede plaats eindigde Adne van Engelen. De winnaar van vorig jaar mocht dus opnieuw bloemen in ontvangst nemen. De wielrenner presteert het hele jaar al goed. De derde plaats ging naar een compleet verraste Nic Smit. De consul van voetbalvereniging Geel Zwart, die met een smoes naar de club was gelokt, zwaait na dit seizoen af en heeft de velden maar liefst veertig jaar gekeurd voor de club.

Na de Sportverkiezing vond de Nieuwjaarswedstrijd plaats. Onder leiding van Kees ‘Tank’ de Wit werd er fanatiek gestreden. Aansluitend hield voorzitter Bas Veul in een volle kantine in speech tijdens de nieuwjaarsreceptie. Hij sprak zijn dank uit naar de vele en trouwe vrijwilligers en in het bijzonder Gert-Jan Zomerdijk. Na ruim twintig jaar stopt hij met het bijhouden van de website. Ook de financiën werden onder de loep genomen. Ook voor Geel Zwart is het zaak om goed naar de uitgaven te kijken. Een van de acties het afgelopen jaar was het plaatsen van zonnepanelen. Dit werd dankzij de Club van 75 gerealiseerd. Verder gaat de club op zoek naar nieuwe activiteiten om de clubkas te spekken. Hierbij wordt onder meer gedacht aan het organiseren van een Keezcompetitie.

FOTO GEEL-ZWART ‘30/ANDRÉ SONDERMAN.

Sportverkiezing 2017 omslag

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info