Inschrijven voor Bonte Avond

– ingezonden door Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten – 

 

Aan alle besturen van aangeslotenen verenigingen van de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en Omstreken

 

Betreft: Bonte Dorpsavond op zaterdag 8 november 2014

 

’t Zand, februari 2014

 

Geacht bestuur,

De tijd vliegt. Al weer bijna 4 jaar geleden vond de vierde Bonte Dorpsavond plaats. Een bomvolle Multitreffer genoot van prachtige optredens door een keur van verenigingen. In 2010 lieten maar liefst 18 verenigingen zich van hun andere creatieve en artistieke kant zien.

Zaterdagavond 8 november 2014 is de planning. Dan vieren we ons eerste lustrum met de vijfde Bonte Dorpsavond! Daar wilt u toch bij zijn!

Wij gaan er weer voor, maar zonder jullie beginnen wij natuurlijk niets. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om (weer) deel te nemen. Maar niet voor niets want alle deelnemende/meewerkende verenigingen worden er ook nu weer financieel beter van.

De eerste stap is dat we graag willen weten of jullie vereniging meedoet. Met welke act is op dit moment nog niet aan de orde. Wat we wel weten is dat een strakke planning noodzakelijk is om alle optredens tot hun recht te laten komen. Daarbij zijn 15 optredens het maximum. Als er meer opgaves binnenkomen zullen we, in overleg, moeten combineren.

Maar vooralsnog is de eerste stap uw opgave. Die moet uiterlijk 10 maart aanstaande binnen zijn bij Ingrid Pijnacker Korte Bosweg 49 of via ingridpijnacker@kpnplanet.nl.

Daarna gaat het bestuur van de Stichting Stimulering Dorpsaktiviteiten ’t Zand e.o.  zich beraden over de aanmeldingen. Daarna wordt u uitgenodigd voor een gezamenlijke bespreking (in de loop van de maand juni) waarbij u in grote lijnen aan kunt geven wat uw plannen zijn.

We zien uw aanmelding met veel belangstelling tegemoet en wensen u veel succes in uw zoektocht naar de artiesten die het voor uw vereniging gaan doen.

 

Met vriendelijke, bonte dorpsgroet,

 

Bestuur S.S.D.A.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info