Koningsdag Vrijdag 27 april 2018

Ook dit jaar organiseert het oranjecomité weer een gezellige ochtend voor jong en oud. In sporthal de Multitreffer zullen verschillende sportieve activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen van de basisschool. De volwassenen kunnen meedoen met een quiz. U doet toch ook (weer) mee?

Dit jaar is het thema Sporten in ‘t Zand

We verzamelen om 09.45 uur bij de sporthal, waar we de ochtend op een sportieve manier zullen beginnen. Om 10:00 uur starten de spelletjes, die dit jaar geheel in het teken zullen staan van sporten in ‘t Zand. Om 12:00 uur sluiten we het programma af en is er voor de kinderen nog een presentje.

De deelname staat open voor iedereen en op welke wijze dan ook: individueel, in tweetallen of in groepsverband (de groep mag echter niet groter zijn dan 10 personen). Wij delen na opgave alle deelnemers in, per groep wordt dan het spellencircuit afgewerkt.

 

Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u zich van tevoren aan te melden.

De deelname aan alle activiteiten is geheel GRATIS en voor alle leeftijden!

 

Download hier het aanmeldfomulier

 

De groepsindeling wordt gepubliceerd in de Sportvriend van 25 april 2017, daarom willen wij u vriendelijk vragen om de ingevulde formulieren uiterlijk donderdag 19 april in te leveren bij:

Natasja Hertogh, Julianastraat 78

Diana Wijnhout, Mauritsstraat 31

Aanmelden via de mail kan ook: oranjecomitetzand@gmail.com

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info