Laatste kaboutertoernooi 2021/2022 bij ZAP

Afgelopen zaterdag was het alweer zover. Het laatste kaboutertoernooi van het seizoen 2021/2022 werd gehouden bij ZAP in Breezand. Dit was ondertussen het 4e toernooi waar onze kabouters aan mee mochten doen nu we in het ‘circuit’ zijn beland binnen de regionale verenigingen. De kabouters worden meer en meer enthousiast en dat steekt ook de andere, nog twijfelende kabouters aan, want waar we het eerste toernooi met 1 team aanwezig waren, waren we bij toernooi 2 en 3 al met 3 teams. Afgelopen zaterdag was dat dus zelfs met 4 teams. Oftewel 20 enthousiaste kabouters en gelukkig ook weer 4 coaches en vele chauffeurs om iedereen te vervoeren.

Het was een prachtige zaterdag en er was om 12:15 afgesproken bij de kleedkamers van GeelZwart, zodat zoveel mogelijk kabouters in de mooie tenues van De Waard Afbouw gehezen konden worden. Uiteraard meteen een goed moment om de talenten op de foto te zetten voor het gloednieuwe graffiti kunstwerk bij de tribune.

Het toernooi zelf was een groot succes, want naast het goede weer, de vele deelnemers en de fijne organisatie, werden ook weer flink wat doelpunten gemaakt en daarmee punten gesprokkeld. Het blijkt toch ook elke keer weer dat het maken van de teams een uitdaging is om de krachten op de juiste manier te verdelen. Er was namelijk 1 team dat wat meer moeite had tegen de sterkere tegenstanders. Ook weer een leermomentje voor de trainers…

Met het aflopen van de periodieke toernooien en de aanstaande afsluiting op 18 juni is het einde van het seizoen in zicht. We trainen tot en met 18 juni nog door en daarna mogen de mannen en dames genieten van een welverdiende break. Dan gaan we bij de start van het nieuwe seizoen ontdekken wie we gaan terugzien, wie er zijn doorgestroomd én welke nieuwe talenten aansluiten.

Fijne zomer!!

Groet, Willem en Jeffrey