Verslag Keez Toernooi

Vorige editie van het Keez toernooi bij Geel Zwart was alweer 6 jaar geleden en opnieuw was het een super leuk en gezellige avond. Dit keer was de organisatie in handen van de jongens van JO17, onder aanvoering van Sil Kooijman. De jongens hadden hele mooie prijzen geregeld, de hoofdprijs was een dinerbon van €100 bij Restaurant Prins HRLK en voor de loterij waren er prijzen van the Travel Company You & Me, Sportcafé ’t Zand, de Spar Nielsen, Uw Slager Andringa, Bakkerij Slijkerman, deTelefoonman, van Graas Fietsen, StamAgri, Anna’s Beautysalon, Yourt & more, Kapsalon Trend en Cafetaria Smikkelhof, ontzettend bedankt voor jullie bijdrage.

Rond 19:30 gingen de deuren open en dat leverde meteen drukte, maar gelukkig hadden de jongens (Sil, Luuk, Caz, Yuno en Kiet) vrij snel door hoe ze dit gingen aanpakken en verliep de entree, verkoop van de lootjes en koffie vlotjes. Iets na 8 uur ging de eerste ronde van start en werden de drankjes geserveerd door een drietal ouders van JO17 (Martine, Judith en Danielle). Tussendoor gingen de jongens maar al te graag rond met de hapjes and snacks. De loterij tussen ronde 2 en 3 werd verzorgd door Maurice Dignum, zoals alleen hij dat kan.

Na 3 rondes waren er 3 koppels die alles gewonnen hadden, maar op ‘doelsaldo’ werden Peter en Joop de winnaars van dit zeer geslaagde Keez toernooi. Deelnemers, sponsors, Maurice, JO17, Martine, Judith en Danielle heel erg bedankt namens Geel Zwart voor deze leuke en geslaagde avond. Samen met de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand en Omstreken zullen we een donatie doen aan het voetbaltoernooi van JO17 in Dortmund (Germany Cup).

Eindstand:
Peter Molenaar & Joop Bleijendaal    78 (30)
Sofie de Wit & Esther Bakker    78 (32)
Joyce Bleijendaal & Arina Bleijendaal    78 (36)
Joe de Heer & Luca de Heer    66 (42)
Hans van Woesik & Ron Mak    64 (42)
Carla Klaver & Jannie Jongejan    64 (44)
Marian de Ruijter & Jo de Moel    64 (48)
Hans Visser & Junior    64 (50)
Anja van Woesik & Marina Tas    62 (46)
Ronald Kok & Nadine Opgelder    62 (52)

Sponsors:
Restaurant Prins HRLK
the Travel Company You & Me
Sportcafé ’t Zand
de Spar Nielsen
Uw Slager Andringa
Bakkerij Slijkerman
deTelefoonman
van Graas Fietsen
StamAgri
Anna’s Beautysalon
Yourt & more
Kapsalon Trend
Cafetaria Smikkelhof

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info