Laatste Kofferbakmarkt Samen Vrienden

Zaterdag 14 september is het uw laatste kans om uw overtollige bezittingen via de kofferbakmarkt van Samen Vrienden te verkopen. Traditiegetrouw is de laatste kofferbakmarkt op de zaterdagmiddag. Aanvang van de markt is om 14.00 uur en hij duurt tot 18.00 uur.

Verkopers kunnen hun kraam vanaf 13.00 uur opbouwen. Locatie is zoals gebruikelijk het parkeerterrein bij zorgcentrum Magnushof, aan de Jacob Ruijsdaallaan in Schagen. De weersvoorspelling geeft aan dat er voor die dag geen hitte-alarm wordt afgegeven. Dus prima weer om op de markt te vertoeven. zowel als koper als verkoper. We hebben dit jaar een zeer voordelig tarief als u online reserveert. Kosten zijn dan maar 10 euro Contant betalen aan de kassa kan ook, maar dan zijn de kosten 15 euro. Online reserveren kost 1,- euro per reservering en kan via de volgende link: https://www.samenvrienden.nl/tp-24215-2/agenda/kofferbakmarkt

Bevestiging: In uw mailbox ontvangt u de reservering. Zorg er dus voor dat u uw mailadres correct invult. Geen mail ontvangen? Check dan eerst uw spambox. Neem de bevestigingsmail (al dan niet geprint) mee naar de markt.

Als standhouder steunt u de stichting Samen Vrienden, die onder andere de rolstoelbussen voor de alle zorginstellingen probeert rijdende te houden. Zie onze site www.samenvrienden.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info