Onderhoudswerkzaamheden Koning Willem II weg

KWS Infra voert vanaf maandag 20 november 19:00 tot vrijdag 24 november 07:00 onderhoudswerkzaamheden uit aan de Koning Willem II weg (’t Zand). De werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van Gemeente Schagen.

Wat gaat er gebeuren?
Het asfalt is aan vervanging toe. De werkzaamheden die we uitvoeren zijn het frezen van het asfalt, het aanbrengen van de nieuwe asfaltlagen en het aanbrengen van belijning.
Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt de volledig afgesloten voor doorgaand verkeer. Verkeer voor direct aanwonenden is beperkt mogelijk. Verder leest u wat dit voor u betekent. Het werkvak is in het rood op de onderstaande kaart weergegeven.

Planning
Onze planning is mede afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht weer kunnen werkzaamheden uitlopen of kan er besloten worden om op een andere dag te asfalteren. Indien dit het
geval is, wordt u daarover geïnformeerd. Wij werken in de nacht. Wij streven ernaar om zo min mogelijk hinder te veroorzaken, maar enige hinder is niet te voorkomen. Wij vragen om uw begrip
daarvoor.
Onze huidige planning is als volgt samengevat:
Start werkzaamheden: maandag 20 november 19:00
• Frezen: In de nacht van 20 op 21 november tussen 19:00 – 07:00
• Asfalteren: In de nacht van 21 op 22 november tussen 19:00 – 07:00
• Asfalteren: In de nacht van 22 op 23 november tussen 19:00 – 07:00
Wij verwachten de werkzaamheden af te ronden op vrijdagochtend 24 november 07:00.

 

Voor meer informatie:  Werkzaamheden Koning Willem II weg 2023

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info