Professionelere uitstraling voor Ruygrok Auto’s

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 9 januari 2024 wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2023 is gekozen en zo de opvolger wordt van Aannemersbedrijf P.N. Dekker & Zns. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag Ruygrok Auto’s.

De voorraad auto’s is gegroeid, zijn website kreeg een upgrade, het buitenterrein werd opgeknapt en er werd personeel aangetrokken. Tom Ruygrok (24) zit met zijn bedrijf Ruygrok Auto’s in de lift en een nominatie is het gevolg. “Dit geeft eer aan je werk.”

Een website is het visitekaartje van een autobedrijf. “Foto’s van mijn occasions zijn nu in goede resolutie te bekijken. Ik werk nauw samen met financierings- en leasemaatschappijen. Op de homepage is meteen de mogelijkheid tot financiering en lease te zien. Onderaan de website vind je beoordelingen van klanten en met een klik kom je via Whatsapp met mij in contact. Het is nu gewoon compleet!” Sinds drie jaar koopt de Zandtemer bij een vaste betrouwbare relatie z’n occasions in. “Zij kennen mijn wensen; nette auto’s zonder gebreken waar ik ook achter kan staan. Ik kijk de auto’s verder technisch na en laat ze professioneel poetsen. Daarna is het een kwestie van een goede presentatie op mijn website en de diverse occasionverkoopsites.”

Ruygrok Auto’s pakte dit jaar groots uit met de Open Bedrijvendag. “Ik had racesimulators gehuurd waarbij prijzen te winnen waren. Dat leverde veel belangstelling op van vooral kinderen met hun ouders. Later kwamen daar ook nog diverse verkopen en reparaties uit voort en daar doe je het voor tenslotte. Zo’n dag kost tijd en energie maar wordt wél beloond op deze manier.”

Kijk voor meer informatie op www.ruygrokautos.nl.

FOTO: André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info