Rabobank Clubkas Campagne 2019

Beste Zandtemer vereniging,

Zoals jullie wellicht al vernomen hebben gaat de Rabobank Kop van Noord-Holland voor de tweede maal een fors bedrag (€ 225.000,00) verdelen aan alle verenigingen uit haar gebied met de Rabobank Clubkas Campagne 2019. De Rabobank heeft iedere vereniging inmiddels een brief gestuurd m.b.t. aanmelding dat deze nu van start gaat.

Meldt uw club tot en met 31 maart aan via rabobank.nl/kvnh. Binnen een week na uw inschrijving hoort u of uw aanmelding is goedgekeurd. Heeft u als vereniging een Raborekening en doet u mee met deze campagne?

Laat ons, de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ’t Zand e.o. het even weten…………

We trachten voor ’t Zand zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. De Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten doet zelf niet mee met deze campagne. Wel willen we net als vorig jaar, middels een folder, de Sportvriend en de website www.tzand.info een stimulerende en promotionele rol gaan vervullen voor alle Zandtemer verenigingen die meedoen.

De komende weken gaan we deze campagne onder de aandacht brengen in ’t Zand. Samen met alle verenigingen die mee doen onder het motto ‘uw Zandtemer stem is geld waard’. We trachten natuurlijk zoveel geld voor de Zandtemer verenigingen binnen te halen.

Laat het ons z.s.m. weten door een mail te sturen naar: ingridpijnacker@kpnplanet.nl. Samen trekken we op zoveel mogelijk Zandtemer stemmen in én voor ’t Zand op te halen. Elke stem is geld waard!

Half maart plannen wij weer een bijeenkomst in met alle verenigingen die zich bij ons gemeld hebben. De uitnodiging volgt nog…..

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info