Spinning4diabetes een groot succes.

Zaterdagmiddag 6 april om half 2 was in de Multitreffer de start van spinning4diabetes marathon.  Tijdens de inmiddels 4é editie waren er circa 50 spinningbikes voor 3 uur lang volledig bezet.

De deelnemers werden door de instructeurs van Multifit en Hippogym tot het uiterste opgezweept om het maximale eruit te halen zodat het zweet rijkelijk vloeide tijdens deze sportieve middag. Met als doel geld in te zamelen voor de Bas van de Goor foundation. En dat doel behaald met een totaalopbrengst van €1940-

De foundation rond oud olympisch volleyballer Bas van de Goor staat voor een sportief leven met diabetes en daarmee de kwaliteit van leven te verbeteren. De opbrengst van de spinningmarathon wordt besteed aan de sportkampen voor kinderen met diabetes. Tijdens deze weekenden staat de combinatie sport en diabetes centraal.

De organisatie van deze middag lag in handen van ambassadeur en actief deelnemer aan de “webike2changediabetes challenge” René Hoogland uit Oudesluis met inmiddels 27 jaar type 1 diabetes,  bijgestaan door 2 stagiaires van sportcentrum Multifit.

Wilt u weten of de foundation ook iets voor u kan betekenen vind u meer info op de volgende site www.bvdgf.org

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info