Update over de voortgang van de verbouwing Sporthal Multitreffer

De eerste stappen richting vernieuwing zijn gezet, en we kijken uit naar de transformatie die onze geliefde Multitreffer zal ondergaan. Om te beginnen hebben we een tijdelijke oplossing gevonden om de sportieve activiteiten van de sportschool te ondersteunen. Een tent, met een vaste vloer, verlichting en verwarming, is woensdag geplaatst op het trapveldje naast de sporthal, waar Multifit tijdelijk zijn intrek kan nemen. Dit stelt Multifit in staat om de fitnessactiviteiten voort te zetten terwijl de verbouwing van de sporthal plaatsvindt. Ook hebben we afgelopen zaterdag een veiling gehouden waarbij alle oude sportattributen uit de oude gymzaal zijn verkocht. Tijdens deze veiling is overeengekomen met de koper van de sportvloer dat er twee prachtige tafels zullen worden gemaakt van het oude materiaal, als een blijvende herinnering aan onze sportieve geschiedenis.

Dan naar vandaag, donderdag 21 maart, verheugend nieuws dat vandaag het verbouwingscontract is getekend met de gemeente Schagen, ons bestuur van de stichting Sporthal ’t Zand en Aannemersbedrijf P.N. Dekker. Dit markeert een belangrijke mijlpaal in ons streven naar een verbeterde sportfaciliteit voor ons dorp.

We willen jullie allemaal, en niet in de laatste plaats de sporters, bedanken voor jullie geduld en steun tijdens dit proces. We zijn vastberaden om een moderne sportaccommodatie te creëren die voorziet in alle behoeften!

De volgende grote stap in ons project zal zijn dat begin april de sloopwerkzaamheden daadwerkelijk zullen beginnen!

We houden jullie op de hoogte!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info