We zijn begonnen!

Vanaf vandaag gaat er gesloopt worden, is er al verhuisd, wordt er druk verhuisd en zal er hier en daar een aantal ‘normale’ dingen gaan veranderen in en om Sporthal Multitreffer.

Vanaf morgen zal de indeling van de kleedkamers iets anders zijn dan gewoonlijk, Sportcentrum Multifit zal gebruik gaan maken van kleedkamer 3 voor de dames en kleedkamer 4 voor de heren.

Vanaf dinsdag wordt in de sporthal ook het bewegingsonderwijs gegeven voor de kinderen van De Bloeikas – onderwijs, opvang & meer en zij maken gebruik van kleedkamer 1 voor de jongens en kleedkamer 2 voor de meisjes.

Ook de SportBSO gaat gebruik maken van de sporthal, op maandagmiddag en donderdagmiddag, ook zij gebruiken kleedkamers 1 en 2.

Op dinsdagmiddag krijgen kinderen uit ‘t Zand en omstreken les van Budowazasportin de sporthal en ook zij gebruiken kleedkamers 1 en 2.

Alle lessen die voorheen in de gymzaal plaatsvonden zullen nu gegeven worden in het voorste deel van de sporthal. In het achterste deel is een stuk van de inloopstrook naast het speelveld in gebruik genomen door Sportcentrum Multifit die daardoor iets meer ruimte heeft aangrenzend aan de tent die achter de sporthal staat opgesteld.

Handbal, zaalvoetbal en volleybal kunnen daardoor ook gewoon doorgaan zoals jullie gewend zijn.

We hebben een multifunctioneel gebouw en vragen van iedereen om deze periode samen tot een goed einde te brengen. ‘t Zand, haar inwoners en verenigingsleven hebben bewezen dat we samen mooie dingen kunnen realiseren en lastige tijden kunnen doorstaan. Het is bovendien maar tijdelijk en vanaf januari keert alles weer terug naar het oude of beter gezegd het nieuwe!

Als de sloop eenmaal gaat beginnen zal de entree aan de voorkant van de Multitreffer worden afgesloten vanwege veiligheidsmaatregelen. Overdag zal dan de entree aan de Zandhope worden gebruikt, ‘s avonds is de gebruikelijke entree weer toegankelijk. Parkeren kan gewoon op de grote parkeerplaats aan de Kemphaanweg naast de sporthal.

Het zal even wennen zijn voor iedereen die graag in de Multitreffer komt en van onze faciliteiten graag gebruik maakt maar met alle aanpassingen hebben we er met z’n allen voor gezorgd dat bijna iedereen kan blijven sporten en gebruik kan blijven maken van de faciliteiten als fysiotherapie en kinderopvang.

We houden voor ogen hoe ons complex straks nog completer en moderner is en bovendien toekomstbestendig.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info