Update ’t Zand 275

Sinterklaas is in het land en dat betekent dat de maand december aanstaande is. Alweer de laatste maand van het feestjaar 2017. Wat is dat snel gegaan zeg!!

We hebben in november nog mogen genieten van Hap Stap Trap door handbalvereniging Geel Zwart. En vorig weekend hebben we ook KOPstemmen mogen beleven. De prachtige samenwerking tussen het Popkoor en Cees Langedijk die resulteerde in 3 drukbezochte voorstellingen in De Jonge Prins.

Maar goed het zit er nog niet helemaal op, want dit zijn de evenementen voor de maand december:

 • 9 december: Levend Monopoly
 • 12 t/m 16 december: 275 Biljarttoernooi
 • 30 december: Grootse afsluiting – Eindejaarsgala

 

Zandtemer Tripel pakketjes

We hebben ze weer gemaakt hoor. De bierpakketjes van de Zandtemer Tripel; de laatsten!!! Ideaal voor Sinterklaas, Kerst en het dobbelen. In het pakketje zitten 3 biertjes voor de prijs van 7,50 euro.

We staan zaterdag 2 december bij de Spar vanaf 09:00u, maar mocht je ze eerder willen hebben dan kun je even contact opnemen met een comitélid of via tzand275@gmail.com.

 

Levend Monopoly (9 december)

De vorige update mochten we  eindelijk het verrassingsevenement bekend maken. Aangekondigd als een verrassing, omdat het niet eenvoudig is geweest om het ‘rond te krijgen’. Kartrekkers Jeroen Buik en Marjolein Schilder zijn er echter in geslaagd. Top!

 

Er is nog ruimte voor een paar teams dus wees er snel bij, want vol is vol.

monopoply zand 275 - uitgelicht

 

 

Levensecht & Levensgroot

Laat deze unieke kans op levensecht Monopoly spelen met jou als de hoofdrolspeler niet voorbij gaan. We spelen op een speciaal gemaakt Zandtemer bord van 10×10 meter in de sporthal van de Multitreffer.

 

Wie heeft er geen Monopoly gespeeld? Iedereen toch! Gezellig aan tafel met de bedoeling zoveel mogelijk geld, huizen en zelfs hotels te verzamelen. Met dit concept kan je met 4 spelers + 1 teamcaptain meedoen.

 

Wat moet je hiervoor doen?

 • Allereerst een team vormen met 4 andere enthousiastelingen. Een team bestaat dus uit 5 personen.
 • Bedenk een leuke, grappige of ludieke teamnaam.
 • Stuur een mail naar monopoly275jaar@outlook.com met daarin de naam van jouw team, de voor- en achternamen en leeftijden van de deelnemers (deelname vanaf 14 jaar) en het telefoonnummer van de teamcaptain.

Stuur je mail zo snel mogelijk (voor 1 december) naar monopoly275jaar@outlook.com, want ook bij dit evenement geldt weer vol=vol!

 

Biljarttoernooi 275 jaar ‘t Zand (12 t/m 16 december)

Een groot biljarttoernooi (13 tafels) ter ere van 275 jaar ’t Zand op een bijzondere locatie; namelijk Bollenoord ’t Zand. Het publiek kan vanaf de zijkant mee kijken, maar ook van boven!

Geef je nu op middels het inschrijfformulier die in de Sportvriend en in De Jonge Prins te vinden is.

Het toernooi wordt afgewerkt van 12 tot en met 16 december.

 

Grootse afsluiting – Eindejaarsgala (30 december)

Je mag dit niet missen. Niet alleen, omdat het, het laatste evenement is van het feestjaar, maar ook omdat je je mede-Zandtemers er nog nooit zo uit hebt gezien. We sluiten het feestjaar van 275 jaar ’t Zand af met een eindejaarsgala in de grote zaal van De Jonge Prins m.m.w. de Woudrukkers.

De mannen strak in pak en de dames in een mooie galajurk onder het genot van muziek, eten, entertainment, drinken en veel gezelligheid.

We zijn de laatste details aan het afronden en dan kan de kaartverkoop gaan beginnen. Wat we wel al kunnen aangeven is het volgende:

 • De dresscode is ‘Gala’ en dat betekent de mannen in pak/smoking en de dames in een flitsende galajurk.
 • De kaartjes zullen in de voorverkoop 27,50 euro kosten en dat is all-in voor drankjes en hapjes. Aan de deur zijn de kosten 30 euro
  LET OP: voldoe je niet aan de dresscode dan komt er een opslag aan de deur van 5 euro!
 • Er zal een heuse cabaretvoorstelling worden gegeven door een 7-tal Zandtemers.
  Tijdens de voorstelling zal de toegangsdeur gesloten zijn en dat geldt ook voor de bar.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info