Vermoedelijk drugsafval gevonden

Aan de Koning Willem II-Weg in zijn vaten en jerrycans gevonden met een nog onbekende vloeistof. De politie vermoedt dat het om drugsafval gaat en doet onderzoek.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er vanmorgen melding is gemaakt van de vaten. In het gras liggen ongeveer tien jerrycans en drie vaten gevuld met vloeistof. Op het moment is het gras afgezet en doet de forensische opsporing onderzoek naar de dumping.

“We zien dit soort materiaal vaker bij drugslabs”, zegt de woordvoerder. “Maar er is geen drugslab gevonden. Het lijkt hier enkel te gaan om een dumping. Uit onderzoek moet blijken of dit afkomstig is uit een drugslab.

De woordvoerder zegt dat de vaten niet lekken en dat er op dit moment geen gevaarlijke stoffen zijn aangetroffen in de omgeving. Het is voor de politie nog niet duidelijk hoelang de jerrycans en vaten al aan de Koning Willem II-Weg liggen.

BRON en FOTO: NHNIEUWS – https://www.nhnieuws.nl/nieuws/327335/vermoedelijk-drugsafval-gevonden-in-gedumpte-jerrycans-en-vaten-in-t-zand

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info