Verslag 3e ronde P-Tempoline NK Leliekeuren 2018

3e ronde P-Tempoline NK Leliekeuren 2018: Slagroomtaart voor Cor de Waard, Ruud Sneekes en Sandra Broersen.Woensdag 30 mei zijn er voor de derde keer lelies gekeurd in BolleNoord. De inzendingen waren van De Jong Lelies Holland en Lily Company

De lelies met de hoogste score waren South Quay® met een 8.9. Deze werden op de voet gevolgd door Astillo® en Marciano®.

De derde ronde waren er 104 deelnemers. Beste senior was Ruud Sneekes met 6.6 strafpunten. De tweede plaats was voor Dirk Nan Keppel met 6.8 strafpunten. Het topklassement werd de derde keuring gewonnen door Cor de Waard (6,9.). De beste dame was Marion van Woesik met 7.4 strafpunten. De beste junior was Sophie Burger met 6.7 strafpunten.

De soortenkennis bestond uit de volgende soortnamen zijn Spijker, Gay Bird, Kuhrhouse, Brooks en Altaris®

Woensdag 6 juni vindt alweer de één na laatste keuring plaats in BolleNoord. Woensdag 13 juni kan er tot 20.00 uur gekeurd worden. De prijsuitreiking is dit jaar voor het eerst op vrijdag 15 juni om 17.30 uur met aansluitend buffet. De deelnemers kunnen zich volgende aanmelden voor het buffet middels een inschrijfformulier.

@leliekeuren is nu ook te vinden op Instagram en natuurlijk op Facebook.

De uitslagen zijn te vinden op de website: www.leliekeuren.nl

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info