Kolksluis sluit aan op GLASVEZEL

Voor ondernemers is in dit digitale tijdperk een snelle internetverbinding één van de basisbehoeften om te kunnen slagen. Met de oplevering van de bouwkavels op de uitbreiding van industrieterrein Kolksluis diende daarom ook in ’t Zand  een supersnelle dataverbinding te worden aangeboden.

Een door de gemeente gestarte actie om een glasvezelverbinding voor het hele gebied te realiseren heeft nog niet tot het gewenste resultaat geleid. In afwachting van een definitieve oplossing d.m.v. een vaste aansluiting hebben de ondernemers in  ’t Zand daarom zelf de handschoen opgepakt. Samen met de Stichting Ontwikkeling Kolksluis en de lokale IT-specialist MultIT hebben zij een aansluiting op het glasvezelnet van Ziggo tot stand gebracht. Via een Wifiverbinding worden de verschillende bedrijven op Kolksluis aangesloten op het supersnelle wereldwijde web. Zo kunnen niet alleen de bedrijven op de uitbreiding maar ook  die op het bestaande terrein gebruik maken van deze,  voor een moderne bedrijfsvoering onontbeerlijke,  voorziening. De uitbreiding van Kolksluis  is hiermee dan ook voor de bestaande bedrijven een grote meerwaarde gebleken.

Inmiddels zijn de laatste tests uitgevoerd en de eerste bedrijven aangesloten . Gelukkig is weer bewezen dat ééndrachtige samenwerking voor iedereen beter is. Mocht U meer informatie over deze ontwikkeling willen hebben kunt U contact opnemen met Cock Tuin (06-54694737) of Adriaan Jongejan (0615022000). Voor meer technische informatie kunt U terecht bij KlaasJan Weel 0224 – 591305

Stichting Ontwikkeling Kolksluis

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info