Open dag rondleiding / presentatie zorgboerderij 20 Juli 10.00 uur tot 16.00 uur

Op Vrijdag 20 juli organiseert Zorgboerderij Blij op de Boerderij een open dag , deze dag staat geheel in het teken van de zorg. Wat doen de deelnemers van de dagbesteding zoal op de zorgboerderij , welke activiteiten zijn er en voor wie is nu eigenlijk de zorgboerderij bedoelt.

Medewerkers en deelnemers van de zorgboerderij laten u graag de zorgboerderij zien en wat er zoal gedaan wordt op de zorgboerderij .Tijdens deze dag kunt u ook deelnemers treffen die zelf ook graag over hun werkplek vertellen of schenken voor u een kopje koffie met wat lekkers op de theetuin.

Natuurlijk kunt u met al uw vragen terecht bij onze medewerkers. U kunt een rondleiding krijgen, een kijkje nemen achter de schermen , koffie of thee drinken op de theetuin ,en u laten voor lichten met betrekking tot dagbesteding.

Kortom ben je begeleider in de zorg , ken je iemand met een zorgvraag , zoek je zelf een leuke dagbesteding ? Kom dan gezellig langs en laat je voor lichten. Natuurlijk kun je ook “gewoon” een kopje thee komen drinken op de theetuin.

Om een goed beeld te krijgen van Zorgboerderij Blij op de Boerderij , bent u van harte welkom een kijkje te komen nemen deze dag. Het team van zorgboerderij Blij op de Boerderij staat voor u klaar om u een goed beeld te geven van wat een zorgboerderij in houd.

Vrijdag 20 Juli 10.00 uur tot 16.00 uur. Parkeren s.v.p niet bij buren.

Zorgboerderij Blij op de Boerderij Keinsmerweg 88 a 1756ce ’t Zand

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info