Vier verenigingen profiteren van materialen- en dienstenveiling

De Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten houdt op zaterdag 7 november haar tweejaarlijkse materialen- en dienstenveiling. Dat duurt inderdaad nog even, maar de eerste aanloop daar naar toe krijgt u deze week al op de deurmat: de folder. Hierin kunt u aangeven of u eventueel nog wat beschikbaar stelt voor deze dorpsveiling.

De deelnemende verenigingen zijn deze keer:
Handbalvereniging Geel-Zwart
Toneelvereniging EMM
Tennisvereniging ’t Zand
Stichting Molen de Hoop ’t Zand

Zij stellen zich in de folder uitgebreid aan u voor en bevelen u deze gezellige veiling hartelijk aan. Het is in het belang van alle deelnemers dat er een mooi en gevarieerd aanbod in de veilingcatalogus komt te staan. Dat kan niet zonder uw hulp en wij vragen dan ook om een mooie kavel beschikbaar te stellen voor de veilingcatalogus. Ook geven alle deelnemers in de folder aan waarvoor zij de opbrengst van de veiling willen gebruiken. Alle verenigingen draaien volledig op vrijwilligers, die zich ook nog vrijwillig inzetten om deze veiling te organiseren. Het enthousiasme van de deelnemers is groot en voor het belang van het dorp en vereniging is het erg belangrijk dat er ook financiën binnen komen.
Dat kan dus op 7 november a.s. in de Jonge Prins, noteert u de datum vast in uw agenda. Het belooft weer een mooie avond te worden waarbij er niet alleen mooie koopjes te halen zijn maar waarin ook in een paar flinke loterijen wat te verdienen is. We rekenen op uw komst. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat u de deelnemende verenigingen steunt in het realiseren van hun plannen. Vooropgesteld dat er geen tweedehands goederen geveild worden is het over het algemeen zo dat een leuke ‘dienst’ altijd erg in trek is op de veiling. Heeft u een mooie boot, kunt u een mooi ontbijt maken, kunt u goed timmeren of installeren of is er een mooie rondleiding ergens te organiseren? Schroom niet en bied het aan! Er komen vaak de leukste contacten en nieuwe ontmoetingen uit voort. Wees creatief en maak er wat leuks van om een mooie kavel in de catalogus te krijgen.
De folder valt deze week bij u in de bus en over een kleine twee weken komen de vrijwilligers bij u aan de deur om een, hopelijk, ingevuld strookje op te halen.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info