Dorpsveiling zaterdag 6 november 2021; vanaf 19:00u!!

Het is weer zover!

De tweejaarlijkse dorpsveiling van de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten vind weer plaats in de grote zaal van de Jonge Prins.

De drie mede-organiserende verenigingen van deze editie 2021 zijn, Ritmisch Koor ’t Zand, Volleybalvereniging The Serve en Carnavalsvereniging De Knollenburgers. Zij hebben zeer hun best gedaan om een gevarieerde catalogus bijeen te maken. En dat is gelukt hoor!

Deze veilingcatalogus is inmiddels bij iedereen, huis aan huis in ’t Zand en directe omgeving, rondgebracht door de dartvereniging “de Multikillers”. Ook zij leveren een belangrijke bijdrage voor de totstandkoming van deze veiling. Er staan weer 200 prachtige kavels in.

Variërend van een middagje meekijken bij de imker en een rondleiding door de eendenkooi tot een ontspanningsmassage of poolparty met een barbecue voor 10 personen. Maar ook de gourmetschotels en zelfgebakken taarten ontbreken niet, of de biljart aanbiedingen, golfclinics, taxiritten, zalmmoten, auto APK’s, rondvluchten boven de Kop van Noord-Holland en zelfs een avondje sauna met jacuzzi.

Teveel om hier op te noemen natuurlijk, de hele catalogus wordt huis-aan-huis bezorgd, maar is ook hier digitaal te raadplegen: Dorpsveiling catalogus veiling 6 november 2021

De veiling vindt plaats op zaterdag 6 november. Komt allen op tijd, de aanvangstijd van de veiling is 19.00 uur en als u vóór 19.00 uur binnen bent is de koffie gratis.

Laten we zeker niet vergeten dat onder de kopers van de eerste 50 koopjes weer mooie geldprijzen te verdienen zijn.

Vanwege de wettelijke coronamaatregelen zal de Jonge Prins om 00.00 uur helaas de deuren moeten sluiten.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info