Vrijwilligersavond in gemeente Schagen

Vrijwilligers zijn onmisbaar in onze samenleving! Als blijk van waardering voor het vele werk dat de vrijwilligers verzetten, organiseert De Schakel, in samenwerking met de gemeente Schagen, een vrijwilligersavond. Dit vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 september van 17.00 tot 20.00 uur. De vrijwilligersavond wordt georganiseerd voor alle mensen die zich vrijwillig inzetten in de gemeente Schagen.

Dit jaar is de Schager Vrijwilligersdag een avond geworden. In Dierenpark Van Blanckendaell aan de Veilingweg 9 in Tuitjenhorn worden de vrijwilligers feestelijk ontvangen door burgemeester Van Kampen en wethouder Blonk. Speciaal voor deze gelegenheid stelt het Van Blanckendaell Park haar poorten in de avonduren open. Verder is ook het museum geopend. Op diverse plaatsen in het park wordt aan de vrijwilligers een versnapering aangeboden.

De uitnodigingen voor de vrijwilligersavond zijn enkele dagen geleden verstuurd naar vele verenigingen en instellingen die met vrijwilligers werken. De gemeente vraagt hen om de informatie over de vrijwilligersdag te verspreiden onder de vrijwilligers van hun organisatie. Het is de bedoeling dat de vrijwilliger zichzelf opgeeft voor de vrijwilligersavond middels een aanmeldformulier, te vinden op www.schakel.info of persoonlijk bij het vrijwilligerspunt De Schakel in Markt 18, Schagen (geopend op dinsdag van 13.30 tot 16.30 uur en op donderdag van 10.00 tot 12.30 uur). Aanmelden kan tot 5 september.

De gemeente hoopt veel vrijwilligers op 12 september te mogen begroeten!

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info