Webike2changediabetes Spinning Marathon

Een bericht van de organisator van de Marathon, René Hoogland;

Beste sportvrienden,

Op zaterdag 7 April organiseer ik (René Hoogland)  samen met sportcentrum Multifit voor het derde jaar op rij een spinning marathon t.b.v de Bas van de Goor foundation “sportief met diabetes”. De spinning marathon vind plaats in de sportzaal boven in de Multitreffer. Aanvang 13:30 uur t/m 16:30  uur. Deelname kan al voor € 10 per uur.

Tijdens de marathon word er onder voor behoud van beschikbaarheid, een doorlopende foto/video presentatie van de foundation getoond met activiteiten die er zoal georganiseerd worden.  Zodat u kan zien waar u zich voor in het zweet werkt! Verder word er 2 x een dag uit mijn leven met diabetes verloot. Op deze dag geef ik tijdens een training een inzicht, wat er bij komt kijken als je gaat sporten met diabetes en ook de effecten die dit op mijn leven heeft. Hoe en wanneer  deze dag gaat plaatsvinden doe ik in overleg met de winnaars.  Ik heb er zin in u toch ook !

De persoonlijke gezondheidswinst door mijn deelname aan de webike2changediabetes challenge en de verkiezing tot ambassadeur van het jaar 2017 heeft mij doen besluiten om mij weer een jaar vol overgave in te zetten. Dus bij deze hoop ik ook weer op uw steun te mogen rekenen zodat wij er weer een mooie sportmiddag van kunnen maken.

Voor info en opgave kunt u contact opnemen via rh.hoogland@gmail.com  of 0636314609

Extra info: http://www.webike2changediabetes.nl/  en http://www.bvdgf.org/

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info