Wethouders actief tijdens Burendag

Zaterdag 23 september is het Burendag. Ook in Schagen wordt dit jaarlijks terugkerend feest gevierd. Samen met buren en de buurt. De wethouders van Schagen gaan her en der op bezoek om burendag mee te vieren.

Burendag is een dag waarop je gezellig samen iets goeds doet voor elkaar en de buurt. Daarmee kan de buurt leuker, veiliger en socialer worden. En je leert elkaar op een leuke manier kennen. De landelijke organisatie ligt in handen van Douwe Egberts en het Oranjefonds.

Schagen

Wethouder Jelle Beemsterboer komt zaterdag 23 september langs op de Oudedijk 1 in Schagen, maar campingburen bij elkaar komen. Dat niet alleen, hij gaat ook naar Krabbendam waar buren samen werken aan Krabbendammer erfgoed. Wethouder Jan Steven van Dijk gaat ’s middags of ’s avonds naar Noord 85 in Schagen, waar jong en oud bij elkaar komt. Hij gaat ook koffiedrinken in Plantsoen 1 in Schagen. In de Haagbeukstraat is het feest met plaatsing van een basketbalmand. Hier gaat wethouder Sigge van der Veek heen. Hij gaat ook naar de Jacob Ruijsdaellaan 30 in Schagen. Hier doet hij mee met oudhollandse spelletjes die bewoners van Woonzorggroep Samen doen.

Meer informatie over Burendag is te vinden op de website www.burendag.nl

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info