Zandstock 2024: Ticketshop open, voorbereidingen in Volle Gang!

Het is ons weer gelukt!

 

Het programma voor Zandstock 2024 staat weer als een huis! Met onder andere Typhoon, Lucas & Steve, Sera en Dio hebben we weer een mooie line-up neergezet. Voor ieder wat wils!

De ticketverkoop is gisteravond super goed van start gegaan, met Super Early Bird. Dit is altijd wel weer een mijlpaal voor ons! Oh, en goed om te weten, de Super Early Bird tickets gelden maar twee weken! Op is dan ook echt op!

Wij kijken uit naar een geweldige zomer vol muziek, gezelligheid, samenzijn, lekker dansen en heerlijke drankjes! Maak je borst maar nat voor het tweede weekend van augustus, want Zandstock maakt zich er klaar voor!

Achter de schermen wordt dus hard gewerkt! Het bestuur is druk bezig met vergaderen. En er zijn alweer enkele klusdagen geweest, waarin de cateringcommissie iedereen heeft voorzien van een broodje en een lekker bakkie.

Ook is de Technische Dienst lekker aan de gang met de voorbereidingen voor de aankomende editie. De oude tv-stapel wordt uitgebreid, de kabels worden nauwkeurig gecontroleerd, nieuwe ideeën worden bedacht en samen met de PR-commissie wordt er hard gewerkt aan onze TikTok-filmpjes en andere content die je ziet op onze socials.

Het kan zijn dat jij als lezer al benaderd bent door de vrijwilligerscommissie of sponsorcommissie om ons tijdens de aankomende editie weer te helpen een prachtig festival neer te zetten.

Wij zijn super trots op wat we samen ieder jaar weer bereiken! En ook dit jaar wordt weer een fantastisch jaar!

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op Instagram, Facebook, TikTok of meld je aan voor de nieuwsbrief. Blijf je liever “Off the grid”, maar ben je toch nieuwsgierig? Hou dan onze website en ’tZand.info in de gaten. Voor wat entertainment, kijk dan op onze YouTube-pagina!

Groetjes,

Zandstock Bestuur

 

P.S.

  • Benieuwd naar de line-up? Kijk hier!
  • Wil je nu al je Super Early Bird Ticket scoren? Koop hier!
  • Word je dit jaar ook vrijwilliger? Meld je hier aan!
  • Heb je interesse in de openstaande vacatures:
   • Penningmeester
   • PR-bestuurder

Neem dan contact met ons op!

 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info