Zandtemer- en Stolper verenigingen onvindbaar voor Rabo ClubSupport 2023

U heeft het misschien al gemerkt natuurlijk. Als inwoner van ’t Zand en de Stolpen kunt u momenteel niet stemmen via de Rabobank ClubSupport aktie op uw favoriete Zandtemer- of Stolper vereniging.

Op de een of andere manier heeft een handige Rabobank ICT’er alle bankrekeningen via de Rabo Clubsupport naar het Alkmaarse Rabo kantoor gekoppeld. De reden is ons onbekend, we zijn er mee bezig om een ander uit te zoeken en proberen de zaken weer terug naar de Rabobank Kop van Noord-Holland om te laten zetten.

Want daar is onze Rabo ClubSupport aan gekoppeld en in die regio zitten al onze verenigingen. De hele Noordkop heeft er last van trouwens, want die zijn allemaal bij de Rabobank Kop van Noord-Holland aangesloten.

Vraag ons niet waarom dit zo omgezet is, waarschijnlijk een computer dingetje, maar momenteel zijn we nog eventjes onvindbaar. We vragen u dus even geduld te hebben om uw stem uit te brengen. U heeft nog tot 26 september de tijd!

We zijn er op z’n zachts gezegd niet blij mee maar we gaan er van uit dat in de komende tijd er duidelijkheid komt en alles weer in de juiste bits en bytes gezet wordt.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info