GZJM-08 kids starten hun seizoen 23/24 met dank aan de vele sponsors

Mogelijk kunt u het zich nog herinneren, maar op 19 maart 2022 deelden we het bericht dat de voetballende kabouters van Geel Zwart hun toernooidebuut maakten. We zijn ondertussen alweer 1,5 jaar verder. Daarmee ook talloze trainingen, een succesvolle zaalcompetitie en een voorjaar met toernooitjes verder. De groep kabouters groeide in die periode uit naar 28 spelers en speelsters!

De kabouters hebben ondertussen de leeftijd bereikt dat zij geen kabouter meer zijn, maar JM08 (jongens en meisjes onder de 8 jaar). We hebben dit seizoen 2023/2024 3 teams (JM08-1, JM08-2 en JM08-3) in kunnen schrijven en deze spelers gaan elke zaterdag hun wedstrijden spelen. Houdt het wedstrijdprogramma op deze website in de gaten, zodat u zelf ook kunt achterhalen wanneer zij (en andere Geel Zwart teams) moeten spelen.

3 Nieuwe teams betekent ook dat er materiaal moest worden geregeld. In hun Kabouter-tijd was er al een tenue van De Waard Afbouw. Maar daar zat nog geen keeperstenue in en daarnaast moesten er nog 2 teams voorzien worden. Op zoek naar sponsors dus… Nou dat was een makkie (achteraf gebleken). De enthousiaste groep mensen rondom de JM08 meldden zich namelijk massaal aan waardoor we met maar liefst 6 sponsors verder konden. Uiteraard ruim voldoende voor het verzorgen van de tenues. En dus hebben we nog verder uitgepakt met een mooie tas en trainingspak voor elke speler met diens naam erop én natuurlijk de logo’s van de sponsors. Superleuk dat, dat gelukt is, maar bovenal gaat onze dank uit naar de onderstaande sponsors:

Afgelopen zaterdag speelden de JM08-teams hun eerste wedstrijden in hun leeftijdscategorie. Dit betekent een groter veld (kwart voetbalveld), maar ook een groter doel waarbij nu wel met een echte keeper gespeeld mocht worden. Ondanks de warmte hebben de kids weer genoten van hun wedstrijd. Helaas namen niet alle teams de punten mee in hun nieuwe tassen, maar dat mocht de pret niet drukken. Op naar een mooi seizoen…

JM08-1

JM08-2

JM08-3

Het trainingspak en de voetbaltas

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info