Zandtemer Golfkampioenschap op zondag 18 mei

Na het succes van vorig jaar komt er ook dit jaar een Zandtemer Golfkampioenschap, het ZandOmer 2014. Op zondag 18 mei wordt er gestreden om de eer en de prijzen. De organisatie heeft momenteel 51 potentiële deelnemers op de lijst staan, waarvan slechts 7 dames.

Wanneer, waar?
Zondag 18 mei op de wedstrijdbaan in Winkel, waarschijnlijk op de Tulpenlus. Een wedstrijd over 9 holes met starttijden vanaf 13 uur  ’s middags.

Voor wie?
Alle inwoners en oud-inwoners van ’t Zand en de Stolpen.

Golfdiploma nodig?
Aangezien we op een wedstrijdbaan gaan spelen, is een GVB of baanpermissie volgens het nieuwe stappenplan van de NGF wel vereist. Maar voor de beginnende golfers is er nog tijd genoeg om voor baanpermissie te zorgen. Je kunt je dus gewoon opgeven als je denkt zover te komen voor 18 mei.

Handicap
Van iedereen wil ik graag de handicap weten. Als je die niet weet, die staat op je golfpas. Maak anders een zo goed mogelijke inschatting van je handicap en geef die aan mij door.

Wedstrijdvorm
Een Stableford wedstrijd met handicapverrekening over 9 holes bij Regthuys in Winkel.

Sponsors
Vorig jaar maakten een aantal sponsors het mogelijk om de deelnamekosten te beperken tot de greenfee. Uiteraard hopen we hier dit jaar weer op. Sponsoring is mogelijk vanaf € 25,-. Bij een sponsorbedrag van € 50,- of meer, doet de organisatie een greenfee cadeau. Meld je dus aan.

Kosten
De greenfee bedraagt € 20,- per persoon. Daarnaast zijn er natuurlijk organisatorische kosten zoals prijzen e.d. Getracht wordt een aantal sponsors te vinden die deze kosten willen dekken, zodat de deelnamekosten beperkt blijven tot de greenfee.

Zin om mee te doen? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij Piet Jongejan: p.jongejan@quicknet.nl

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info