43e Jb.Bregmantoernooi

Het Jb. Bregman Biljarttoernooi wordt dit jaar voor de 43ste keer georganiseerd en wel van 13 t/m 16 maart 2024, in de zaal van Café De Jonge Prins in ’t Zand.
Deelname aan het toernooi staat open voor inwoners/inwoonsters van de voormalige gemeente Zijpe (zoals die bestond tot en met 31 december 2012). 
Er wordt gestreden om het Zijper kampioenschap in de categorieën junioren en senioren. Dit jaar is het ook mogelijk om in de leeftijd vanaf 25 jaar in te schrijven en ook voor ”Oud” Zijpenaren is er de mogelijkheid om zich in te schrijven.  Schrijf u op tijd in, want “vol is vol”. 

De poulewedstrijden starten op woensdag 13 maart, vanaf 12.15 uur voor de senioren en vanaf 19.15 uur voor de junioren. Let op: In het programmaboekje worden de precieze aanvangstijden vermeld. De poules worden naar speelsterkte ingedeeld en iedere deelnemer/deelneemster speelt 6 wedstrijden (2 wedstrijden per dag).  

De beste 2 van de poule gaan door naar de finalezaterdag. 

Deelname aan het toernooi betekent dus dat u ook op de zaterdag beschikbaar moet zijn in het geval u als eerste of tweede eindigt in uw poule. Wensen t.a.v. verhindering en het tijdstip van de te spelen wedstrijden, kunnen door het grote aantal spelers niet altijd gehonoreerd worden. 

Op zaterdag 16 maart wordt vanaf 12.00 uur, in 8 poules (4 senioren en 4 junioren) gestreden om een plek in de halve finales. In deze poules worden per deelnemer 3 wedstrijden gespeeld, met andere woorden: iedereen speelt tegen iedereen.   

De kosten voor deelname bedragen € 12,50  per persoon, te voldoen bij inschrijving. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen en in te leveren bij de bestuursleden van de stichting, de contactpersonen in de Zijper dorpen en in Café De Jonge Prins in ’t Zand, of u kunt zich inschrijven via het emailadres: bregmaninschrijven@gmail.com  

De uiterste inleverdatum is zaterdag 9 februari 2024 

Wij heten u graag allen van harte welkom bij deze 43e editie van het Jb. Bregman Biljarttoernooi. 

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info