Spinningmarathon groot succes

Een verslag van René Hoogland en Foto’s van Nico Way

Afgelopen zaterdag 25 maart was de spinning marathon t.b.v van de Bas van de Goor foundation een groot succes! Na een voorbereiding van 2 maanden. Was het nog allemaal spannend of ik de beschikbare fietsen vol zou krijgen. Maar dit kwam op het laatste moment allemaal goed. Alleen in het eerste uur was er nog er nog een enkele fiets beschikbaar.

In uur 2 en 3 waren alle fietsen vol en moest ik helaas mensen teleur stellen. De dag zelf was prima verlopen dankzij de goeie samenwerking met Multifit die de fietsen beschikbaar stelde en de Multitreffer die er voor heeft gezorgd dat ik de ruimte kon gebruiken. Een dag als deze gaat ook niet zonder vrijwilligers die mij hebben geholpen met het klaar zetten van de fietsen en de aankleding van de zaal.

Nadat we in de ochtend alles klaar hadden gezet ging om 13:00 uur de zaal open en kwamen de spinners langzaam binnen druppelen om zich voor te bereiden op een sportieve middag. Om even voor half twee hete ik een ieder van harte welkom en konden we van start gaan met het eerste uur verzorgd door Robbert Jonkman gevolgd door Bert Groot in het tweede uur en Hetty Croque in het derde uur. Met de drie verschillende instructeurs hadden we een mooie mix en was ieder uur anders, en dit werd zeer gewaardeerd onder de spinners.

Tijdens de marathon waren er totaal 14 mensen die de volledige 3 uur met mij mee hebben gespind, en wat ik persoonlijk erg mooi vond dat er tijdens de marathon nog 4 deelnemers waren die net als ik diabetes hebben en zich succesvol hebben bewezen dat de combinatie sport en diabetes goed samen gaan als je maar bewust met de omstandigheden omgaat. Het blijft altijd een juiste ballans zien te vinden tussen inname van voeding (koolhydraten) Insuline en activiteit. In mijn geval kan ik zeggen dat mijn keuzes goed zijn uitgepakt en mijn glucose waarden op een piek rond de opening na met een vlak schema de middag heb uitgespind.

Verder rest mij nog te vermelden dat deze mooie sportieve middag een bedrag van 1052€ heeft opgeleverd. Namens mij en de Bas van de Goor foundation bedankt voor jullie donatie en sportieve inzet om deze middag een succes te maken. Bent u niet in de gelegenheid geweest om mee te doen, en wilt u toch een donatie doen neem dan contact met mij op.

Met sportieve groet,
René Hoogland
0636314609

www.Bvdgf.org

Bas v.d Goor found. Rene Hoogland - Spinningmarathon (2)

Bas v.d Goor found. Rene Hoogland - Spinningmarathon

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info