Dag van de Ondernemer

Vrijdag 17 november is het de nationale ‘Dag van de Ondernemer’. Ook in Schagen besteedt de gemeente hier aandacht aan. Dit jaar vraagt de gemeente aan haar inwoners welke ondernemer een compliment verdient en waarom.

 

Wie verdient het om in het zonnetje gezet te worden?

Vrijwel iedereen doet wel eens boodschappen of aankopen of komt op een andere manier met een ondernemer in contact. En welke ondernemer heeft volgens u goed voor elkaar? Qua service, producten of sfeer. Wie van deze ondernemers verdient een compliment. Graag hoort de gemeente van u wie het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Al deze complimenten ontvangt de gemeente graag. Op de Dag van de Ondernemer gaat de wethouder langs bij ondernemers die de meeste complimenten hebben gekregen.

 

Wethouder Simco Kruijer roept de inwoners op om ‘hun’ ondernemer een compliment te geven. “Dat verdienen eigenlijk alle hardwerkende ondernemers in onze dorpen en stad van gemeente Schagen. Ondernemers verdienen ons respect voor hun inzet, lef en doorzettingsvermogen. Omdat zij onze gemeente leefbaar houden, belangrijk zijn voor het verenigingsleven, de drijvende kracht zijn achter menig goed doel, zorgen voor banen, hard werken, bijdragen aan een duurzamer Nederland en altijd denken in oplossingen. Kortom ze zijn onmisbaar in Schagen.”

 

Compliment doorsturen

De Dag van de Ondernemer is de jaarlijkse dag waarop de ondernemers worden bedankt voor hun lef en doorzettingsvermogen. Dat is op elke derde vrijdag van november, nu op 15 november. De gemeente roept de inwoners op om haar te laten weten welke ondernemer een compliment verdient en waarom. De gemeente hoopt op zoveel mogelijk complimenten, zodat de ondernemers een groot ‘bedankt!’ mogen ervaren. Alle complimenten kunnen doorgegeven worden tot 14 oktober naar bcfschagen@schagen.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info