De Pen is bij… Jimmy Kuin

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij… Jimmy Kuin.

“Ik ben 25 jaar jong en werkzaam bij Schaap automobielen als plaatwerker/autospuiter. Hier werk ik al bijna zeven jaar met veel plezier! Het is fantastisch om te zien hoe een auto opknapt en de mensen weer blij de deur uitgaan. Verder ben ik samen met Remco van Duin coach van een geweldig dames zaalvoetbalteam D6. Ook zit ik graag samen met me maten aan een borrel. Bij deze wil ik Renate bedanken wat een eer!”

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?
Ik ben geboren in Callantsoog waar ik tot mijn vierde heb gewoond. Daarna ben ik verhuisd naar ’t Zand. Dus ik woon vanaf mijn vierde in ’t Zand.

Wat bevalt je aan ’t Zand?
Al mijn vrienden wonen hier in de buurt. Je loop zo even naar binnen voor een bakkie. Alles is in het dorp, dus je hoeft er niet uit. Behalve voor mijn vriendin die woont nog in Tuitjenhorn, maar zij wordt in oktober ook een Zandtemer.

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?
Voor mij is het industrieterrein een mooie plek, omdat ik daar vroeger altijd met de mannen ging crossen.

Wat is je mooiste herinnering?
Met mijn vrienden zijn we naar Lloret geweest. Dat was een fantastische vakantie met alle jongens. Daar heb ik erg van genoten!

Waar kun je o.a. van genieten?
Met de mannen op stap, maar ook om lekker thuis op de bank te hangen. Verder vind ik het van de zomer heerlijk om te jetskiën wat wij ook vaak met meerdere doen. Meestal eindigen we met een biertje en een barbecue.

Wat mist ’t Zand?
Een mooi meer om te jetskiën. Al zou dat wel heel luxe zijn. In principe kun je hier alles vinden en hebben wij genoeg in ons mooie dorp.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?
Liever word ik ’s nachts niet wakker gemaakt. Als het dan echt moet, doe mij dan maar een vakantie.

Als ik aan ’t Zand denk, dan…
Denk ik aan de gezelligheid en het thuiskom gevoel wat ik in een dorp als ’t Zand heb.

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?
Laura van Klink, omdat zij tegenwoordig ook een dorpsgenoot is en haar al een aardig tijdje ken! Ook voetbalt ze in het geweldige damesteam!

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info