De Pen is Bij… Kelly de Heer

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij… Kelly de Heer.

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Sinds 2002 ben ik met Joe de Heer gaan samenwonen in het oude huis van mijn oma aan de Keinsmerweg. Tot die tijd altijd in Callantsoog gewoond.

Wat bevalt je aan ’t Zand?

Dat de sport hier ontzettend leeft. In ’t Zand kun je veel verschillende sporten beoefenen en daarnaast zijn de verenigingen vaak ook echt actief en hebben veel leden.

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Die heb ik eigenlijk niet echt specifiek maar ik ben wel erg vaak te vinden in de Sporthal voor mijn eigen sport of die van mijn jongens.

Wat is je mooiste herinnering?

Heel cliché maar absoluut de geboorte van onze kinderen Luca en Dean. Onze grote trots! Ook onze trouwdag was een hele mooie dag. En verder zijn we 10 jaar geleden in Zuid-Afrika geweest wat echt een wereld vakantie was en we zeker nog eens naar toe willen met onze kinderen.

Waar kan je o.a. van genieten?

Van onze kinderen in het dagelijks leven maar ik kijk ook graag bij ze als ze aan het sporten zijn (voetbal en tennis). Ik kan ook erg genieten van een goed potje handbal waarbij het er lekker fanatiek aan toe gaat. En dat ik dan vooral ook zelf in het veld sta.

Wat mist ’t Zand?

Ik zou het eerlijk gezegd niet zo goed weten. Er is altijd wel iets te willen maar het moet ook realistisch blijven en we mogen blij zijn met wat we hebben in zo’n mooi dorp.

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

Als we richting het vliegveld moeten om heerlijk op vakantie te gaan. Laat me anders maar lekker liggen.

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

denk ik aan een sociaal dorp waarbij sport ontzettend leeft. Het dorp gaat vaak voorop in het organiseren van verschillende activiteiten en daarbij vele vrijwilligers die dit dorp een warm hart toe dragen.

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

Piet Schouten omdat hij samen met Anita heel veel heeft bijgedragen in ons dorp in de tijd dat ze de Jonge Prins gerund hebben. Waar ze ontzettend trots op mogen zijn. En nu per 1 mei het stokje dan toch overgedragen wordt en zij stoppen met het runnen van de JP is het een mooi moment om de pen bij hen neer te leggen.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info