De Pen is bij… Mats Dekker

In deze rubriek leveren wij om de twee weken de pen af bij een Zandtemer. De Pen is deze keer bij… Mats Dekker.

 

“Ik ben 25 jaar jong. Knapste, leukste en liefste kind van Herman en Guda Dekker. Ik ben opgegroeid aan de Korte Bosweg 10 met mijn twee broers Sjaak en Ruud en mijn zuster Inge. Sinds eind oktober ben ik afgestudeerd voor mijn HBO opleiding Small Business & Retail Management. Ruim 1,5 jaar geleden heb ik naast mijn studie mijn eigen online marketing bedrijf opgezet: MADE Online Marketing (www.madeonlinemarketing.nl). In mijn vrije tijd mag ik graag een balletje trappen (en voornamelijk tegenhouden) bij Sparta’67 en Geel-Zwart’30.”

 

Vragen en antwoorden

Hoe lang ben je al Zandtemer?

Ruim 25 jaar. Geboren en getogen Zandtemer.

 

Wat bevalt je aan ’t Zand?

De gezelligheid bevalt me uitstekend.

 

Wat is je mooiste plekje in ’t Zand?

Het Zandstock-terrein met mooi weer; smulwerk.

 

Wat is je mooiste herinnering?

Dat zijn er vrij veel, te veel om op te noemen of herinneringen die beter zijn om hier niet te benoemen. De vakanties met m’n maten, de weekendjes weg met vrienden rondom ZAP en de weekendjes weg met het bestuur van de W.B.O. zijn altijd legendarisch.

 

Waar kun je o.a. van genieten?

Van heel veel dingen: Goede films kijken (liefst waargebeurd) in m’n chillpak, series kijken, stappen met vrienden, vrijdagavond Multitreffer (zaterdag ben ik dan wat minder te genieten), zondag in de JP zitten (altijd top geregeld daar) lekkere biefstuk, voetbal kijken, avondje kaarten, casino, sporten, relaxen, kermis, zandstock en zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

Wat mist ’t Zand?

Voor een dorp denk ik niet heel veel. De antwoorden die hier vaker worden gegeven kan ik me wel in vinden: de beperkte pin mogelijkheden kunnen nog weleens storend zijn. Het openbaar vervoer richting Alkmaar en Schagen mag in mijn ogen ook wel verbeterd worden. Tijdens mijn studietijd heeft dit me nog weleens de nodige tijd gekost.

 

Waar kunnen we je ’s nachts voor wakker maken?

In principe ben ik erg gesteld op mijn nachtrust waardoor ik liever niet gestoord wil worden. Ben je dit echter toch van plan mag het gerust voor iets belangrijks zijn, is het niet belangrijk; zorg er dan voor dat je of een lekkere biefstuk of bv Katja Schuurman meebrengt om mijn humeur wat op te vrolijken (combinatie van beide is uiteraard bespreekbaar!).

 

Als ik aan ’t Zand denk, dan…

Glij ik van m’n stoel!

 

De pen gaat naar Zandtemer… omdat?

De pen gaat naar Frank Dong, prima vent en tevens Boksmaat. Heeft in mijn ogen een mooie tent en ik ben benieuwd hoe hij tegen ’t Zand aankijkt.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info