Voorronde en finale trefbal in de Multitreffer

Zit je in groep 7 of 8 van de basisschool, dan kun je meedoen aan één van de voorrondes van het populaire Noordkop Trefbalkampioenschap. Teams uit groep 7 en/of 8 zullen in de voorrondes strijden om een gewilde finaleplek. De finale zal zijn in de Multitreffer in ’t Zand op woensdagmiddag 25 november.

Iedere voorronde start om 14.00 uur en duurt tot uiterlijk 16.30 uur. De voorronde in Schagen start echter om 14.30, dit zal ook voor de finale gelden. Je kunt met je team uit een van de volgende voorrondes kiezen:

11 november – Niedorphal, Winkel
18 november – Multitreffer, ’t Zand
18 november – Spartahal, Schagen (let op: start 14.30!)

Deelname aan het kampioenschap is gratis, maar vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 10 spelers en mag gemengd zijn. De deelnemers moeten wel in groep 7 of 8 van de basisschool zitten en elk team moet door een volwassene begeleid worden.

Aanmelden kan tot en met de dinsdag voorafgaand aan de voorronde door een mail te sturen naar rblondeau@sportserviceschagen.nl met daarin vermeld de teamnaam, het aantal teamleden, de school (of scholen), de begeleider en een telefoonnummer. Vermeld er ook bij aan welke voorronde het team deel wil nemen.

Elke activiteit staat onder deskundige leiding van bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Sportservice Schagen, telefoonnummer 0224-214774.

nktrefbal

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info