dokonieuws 11.03.2024

VAN DE VOORZITTER

Alleen DOKO 1 kwam afgelopen week in actie, de andere teams hadden een vrije week. DOKO 1 had een lastige avond, maar houdt gelukkig nog de kansen voor handhaving in eigen hand. DOKO 3 zag de concurrentie voor de titel langszij komen, maar heeft nog een wedstrijd in te halen.

De komende 2 weken spelen alle teams thuis. Op vrijdag 22 maart spelen we onze laatste competitiewedstrijden in de gymzaal en die avond nemen we ook afscheid van onze vertrouwde DOKO Drome.

Dat willen we niet helemaal onopgemerkt voorbij laten gaan, er wordt voor een klein hapje gezorgd die avond. Wie langs wil komen is van harte welkom, ook als je zelf niet hoeft te spelen.

 

Nico

 

 

PROGRAMMA

===========

Vr. 15-03  20.00 uur   DOKO 1  –  HTC 3      Ron, Ingmar, Michael

Vr. 15-03  20.00 uur   DOKO 2  –  Limmen 1    Jacco, Hans, Tim

Vr. 15-03  20.00 uur   DOKO 3  –  Alkmaar 4   Arjan, Sandra, Chris

 

Za. 16-03  10.00 uur  Noordkop/DOKO 1  –  Diemen 1  Eljay, Jamel, Jax

 

UITSLAGEN

=========

DOKO 1 speelde afgelopen vrijdag uit tegen ASSV in Duivendrecht. Thuis werd er met 7-3 gewonnen dus vol goede moed gingen Ron, Ingmar en Michael op pad. Geheel volgens traditie opende Ron de wedstrijd en moest gelijk vol aan de bak tegen Wim. Na twee gewonnen games zag het er goed uit maar helaas kreeg Wim het spel door en kwam op slag en won twee keer met 12-10 de game. De vijfde game moest de beslissing brengen. Helaas ging deze met 11-7 naar Wim. Ingmar mocht tegen de sterkste speler Remko en verloor in vieren. Michael mocht hierna tegen Alex. Hij was er thuis niet bij dus even afwachten hoe of wat. Maar Alex was op dreef en won in drieën;  tussenstand 3-0 voor ASSV. De dubbel van Ingmar en Michael ging ook verloren en Ron kon het ook niet bolwerken tegen de sterke Remko : 5-0. Michael bracht de ommekeer door keurig in vieren te winnen van Wim. Helaas nam ASSV hierna het heft weer in handen doordat Ingmar van Alex verloor en Michael van Remko. Tussenstand 7-1. De pijn werd wat verzacht want Ron won zijn laatste enkelpartij in vijven van Alex en Ingmar won in drieën van Wim. Zo kwam er wederom 7-3 op het scorebord te staan maar dit keer dus voor de tegenstander.

 

Het jeugdteam speelde op zaterdag uit tegen Alkmaar 5. Pim was helaas niet fit maar gelukkig was Jamel bereid om zijn plek in te nemen en samen met Jax en Thomas ging hij de strijd aan. Jax opende de wedstrijd en won vrij eenvoudig in drie games en dit gold ook voor Jamel. Thomas had het iets lastiger en verloor in vieren van Frederique. De dubbel van Jax en Thomas werd vervolgens keurig in drieën gewonnen zodat het 3-1 kwam te staan. De zegereeks ging verder want Jax won Ayahlen en Thomas won zijn eerste wedstrijd in de competitie van Mira!! Netjes!! Jamel won vervolgens van Frederique en Thomas won zijn volgende partij tegen Ayahlen ook! Jax en Jamel wonnen hun laatste partij ook zodat er een hele mooie 9-1 overwinning werd behaald!!

 

Sandra

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info