dokonieuws 30.10.2023

VAN DE VOORZITTER

Geen competitie deze week vanwege de herfstvakantie, dus een kort Dokonieuws. Wel vonden afgelopen zondag de clubkampioenschappen van de senioren plaats. Waar dit in het verleden een stevige strijd was die een groot deel van de dag in beslag nam was het nu met een vijftal deelnemers in een paar uurtjes klaar. Het moet mij van het hart dat ik dit jammer vind, hoezeer ik ook begrijp dat er allerlei andere verplichtingen zijn. Want die heb ik ook. Maar zou het niet een stuk leuker zijn als alle competitiespelers mee zouden doen, al was het maar voor het clubgevoel. Laten we afspreken dat iedereen volgend jaar de datum al ruim van tevoren in de agenda zet en er tijd voor vrijmaakt. Over de uitslag zal ik verder weinig zeggen, of misschien alleen dat hij weinig verrassend was.

 

Nico

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info