Eerste Duurzaamheidsnieuwsbrief is een feit

Dinsdag 14 juli is de eerste duurzaamheidsnieuwsbrief van de gemeente Schagen gepubliceerd. In deze nieuwsbrief worden inwoners en ondernemers geïnformeerd over duurzame projecten binnen de gemeente. De nieuwsbrief heeft als doel om de lezers te inspireren, aan te zetten tot actie en te informeren. Wethouder Hans Heddes: “Samen bouwen aan een duurzaam Schagen begint met kennis delen. Met deze nieuwsbrief laten wij inwoners en ondernemers zien wat zij kunnen doen aan duurzaamheid en hopen wij hen te inspireren om met de gemeente samen te werken op dit onderwerp. Daarnaast willen wij met de nieuwsbrief ook de successen met elkaar vieren van de resultaten die we behalen.”

Frequentie

De nieuwsbrief komt 3 keer per jaar uit waarin de lezers worden geïnformeerd over duurzame acties en projecten die er lopen binnen de gemeente, welke projecten zijn afgerond of welke er nog gaan komen.

Inschrijven

Geïnteresseerden voor de nieuwsbrief kunnen zich aanmelden via het contactformulier op de website van de gemeente Schagen www.schagen.nl/nieuwsbriefduurzaamheid . Op de vernieuwde duurzaamheids-pagina staat de aanmeldknop.

Duurzaamheidsprogramma

Op 30 juni heeft de gemeenteraad van Schagen het Duurzaamheidsprogramma Schagen 2020-2050 vastgesteld. Eén van de ambities uit dit programma is deze nieuwsbrief. Hiermee voldoet de gemeente aan de ambities om de gemeenschap beter te informeren over duurzaamheid binnen Schagen.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info