Glasvezelactie gestart in ’t Zand

Zoals u waarschijnlijk wel hebt gemerkt is de glasvezelactie in ’t Zand van start gegaan. Deze actie heeft zelfs het landelijke nieuws gehaald. Zowel RTVNH als WNL (op NPO1) hebben aandacht besteed aan onze actie.
https://www.nhnieuws.nl/nieuws/252293/verenigingsleven-t-zand-probeert-het-dorp-aan-de-glasvezel-te-krijgen-maak-van-kern-geen-buitengebied

https://wnl.tv/gemist/goedemorgen-nederland-201909060640/
(aanvang op 06:30 minuten)

En dit alles doordat we huis aan huis folders hebben rondgebracht!!
Huis aan huis, omdat de projectgroep van mening is dat het hier niet gaat om ongeadresseerde reclame, maar om de promotie van een faciliteit, een netwerk voor het hele dorp. En ja, iemand moet dat aanleggen dus hangt er een bedrijfsnaam aan, maar het gaat in 1e instantie om het glasvezelnetwerk. En na een jaar mag men voor iedere andere provider kiezen, maar dan hebben wij in ’t Zand wel snel internet.

Inleveren formulieren
In 2017 waren heel veel mensen al doordrongen nut en noodzaak van het aanleggen van een glasvezelnetwerk. Zij hebben zich toen ook al opgegeven om een abonnement af te sluiten bij E-fiber. Doordat netwerk nu door een nieuwe exploitant wordt aangelegd is het noodzakelijk om een nieuw abonnement af te sluiten. Degene die in 2017 nut en noodzaak inzagen, zullen dat meer dan vermoedelijk ook in 2019 nog steeds vinden.
Om die reden roept de projectgroep deze mensen nadrukkelijk op om ons te helpen bij deze actie en het inschrijfformulier in te vullen en in te leveren bij:
Adriaan Jongejan, Kanaalkade 61A of
Gerard Schouten, Mauritsstraat 11.

De projectgroep kan dan meer energie steken in het informeren van bewoners die nog niet overtuigd zijn van de voordelen van een glasvezelnetwerk en hen zullen wij dan vanaf 16 september persoonlijk gaan benaderen.

Help ons aub om de actie te bespoedigen door het formulier in te leveren, zodat het benodigde aantal abonnees kunnen halen en we wederom landelijk nieuws kunnen worden.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info