Gratis Crowdfunding training in gemeente Schagen

Heeft u een goed idee voor uw buurt of vereniging in de gemeente Schagen? En heeft u de financiering nog niet rond? Meldt u zich dan aan voor de gratis Crowdfunding training bij ‘Het Lukt Ons!’ op 27 september om 19.30 uur in het COWWI gebouw aan het Westerpark 20. U leert van ervaren crowdfunders hoe u een campagne opzet.

Het Lukt Ons! Nu al succesvol in WestFriesland
De crowdfundingsite www.hetluktons.nl heeft sinds de start in april 2015 al 31 Westfriese projecten succesvol geholpen. De site is opgericht door zeven gemeenten in deze regio, samen met de Westfriese Uitdaging, het Vrijwilligerspunt, de Rabobank en Univé.

Het Lukt Ons! ook in Schagen
Binnenkort start Het Lukt Ons! ook in Schagen. De gemeente wil dat ook inwoners van Schagen succesvol crowdfunden voor projecten. Daarin werkt de gemeente samen met Wonen Plus Welzijn Schagen en de Schager Uitdaging.

Voor wie?
Iedereen met een plan mag zich aanmelden voor de gratis trainingsavond op 27 september. Op www.hetluktons.nl ‘Idee voor Schagen?’ staan vier richtlijnen om tot succesvol crowdfunding te komen. Op de site van www.hetluktons.nl ziet u wat voor projecten al eerder succesvol zijn geweest door middel van deze manier van fondsenwerving.

Meedoen?
Aanmelden kan tot 14 september via www.hetluktons.nl ‘Idee voor Schagen’ of bij Wonen Plus Welzijn via info@wonenpluswelzijn.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info