Huldiging Ajax in ’t Zand

De handbal- en voetbalvereniging van Geel Zwart slaan de handen ineen en sponsoren de huldiging van het Ajax vrouwenelftal. Deze zijn kampioen geworden en hebben nog steeds geen huldiging mogen ontvangen.

“Krankzinnig! Een kampioen hoort op een platte wagen rondgereden te worden of op een bordes te staan” laat Slot, de voorzitter van H.V. Geel Zwart, weten; “En als de burgemeester van Amsterdam het met mij eens is, zoals te lezen is in het Parool, dan denk ik, dat fixen we toch gewoon!”

De plaatselijke handbalvereniging is geen onbekende met het behalen en vieren van successen. Dit seizoen handhaaft het eerste team zich zeer knap in de landelijke hoofdklasse en als vereniging hebben ze al menig feest gevierd én georganiseerd.

De voetbaltak van Geel Zwart, identificeert zich meer met de mannen van Ajax. Het vlaggenschip kende helaas een teleurstellend seizoen.

De voorzitter maakt echter graag gebruik van deze mogelijkheid om nog een mooi feest te kunnen vieren en laat vanaf zijn stalen ros op weg naar zijn vakantie adres in Italië weten; “We hebben een pracht complex, een mega goede kantine, en zeer bevlogen vrijwilligers. Mochten we nog mensen nodig hebben dan heb ik ongeveer het hele dorp, als helpende hand, ter oproep op mijn WhatsApp.” aldus de “capo di tutti capi”

Razendsnel hebben de beide sportverenigingen een programmavoorstel voor de huldiging in elkaar georganiseerd;

9:00 – Ontvangst van Ajax Dames 1 door de beide GZ-voorzitters met een plastic beker gloeiende hete koffie in de Geel Zwart voetbalkantine.
10:00 – Beach-voet-volley op het officiële beachhandbalveld. Dit zal een wedstrijdje zijn van Ajax tegen Geel Zwart 3, het meest succesvolle team van de voetbal.
11:30 – Bakkie en lunch op het terras van de Prins Heerlijk. Toespraak door handbalcoryfee van Hurck.
13:00 – Rondrit door het ’t Zand in een de open kust-bus. (de platte kar mag niet meer red.)
14:30 – Uitreiking van de kampioensschaal door een echte Pater (Gerard) op het hoofdveld van de voetbal.
15:30 – ff bijkomen met een bezoek aan het hertenkamp waar de Ajax vrouwen de jonge geitjes mogen voeren.
17:00 – Lopend buffet in de voetbalkantine verzorgd door cafetaria Smikkelhof.
20:00 – Feestavond in de Multitreffer met optredens van o.a. Jaap Ligthart, van Dik Hout, Jo v.d. VRO en karaoké met de Geus!

De organisatie van de feestavond is in handen van Six Pack events.
“Dit is een feestavond welke we zorgvuldig hebben samengesteld en waarvan wij als meest sportieve dorp in de kop van Noord Holland achter staan.” aldus Ed Sikman, een van de organisatoren.

De organisatie heeft ook de voltallige Ajax heren selectie uitgenodigd, maar helaas nog geen enkele reactie mogen ontvangen.
Volg onze sociale media kanalen voor updates!!

De tribune waar de schaal zal worden overhandigd

 

Sporthal de Multitreffer

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info