Ivan en Laura Schilder in Scagon Theater

Ivan en Laura Schilder geven zondag 15 maart om 15.30 uur een optreden in het Scagon Theater in cultuurhuis Markt18 aan de Torenstraat in Schagen. Ivan en Laura kunnen beiden niet zonder muziek. Voor een muzikale carrière heeft ieder voor zich heeft een eigen weg gekozen, passend bij hun persoonlijke kwaliteiten, maar soms vormen zij samen weer eens een geweldig duo. 

Voor Laura behoren zingen, pianospel en optreden bijna tot een eerste levensbehoefte. Naast de piano ontwikkelde ze haar zangkwaliteiten en bewijst zich tegenwoordig in een sterke rol als zangeres in ’BeeJay & The Memphis Project’ en de band ’Soundblaster’. Ook treedt zij op in Henny Huismans Dinnershow. Voor Ivan is de gitaar onmisbaar, hij schuwt ook zang en de piano niet. Het liefst speelt hij blues, boogie en rock ’n roll. Na eerder zijn kwaliteiten vocaal en instrumentaal in diverse bands en bandjes te hebben bewezen, etaleert Ivan nu zijn muzikale talenten onder anderen bij de jaren 50/60 band ’de Hijgende Herten’, de bluesrockband ’Hondsbossche Rhytm & Blues Defenders’ en ’Born to Boogie’.

Al op jonge leeftijd wisten Ivan en Laura dat muziek hun leven zou bepalen. Piano-, zang- en gitaarlessen volgden logischerwijs. The Question was het eerste bandje waarin beiden, samen met broer Victor als drummer, in de spotlights traden. Daarna kenden hun muzikale wegen eigen routes. Maar telkens vinden zij weer elkaar om als duo heerlijke concerten te geven. Hun talenten komen dan ook in een gevarieerd repertoire van (pop)evergreens, blues en ballads optimaal tot hun recht.

Entreekaarten à € 12,50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via www.theaterscagon.nl (bij problemen met internet: 06-19292705). Tevens aan de theaterkassa (indien niet uitverkocht) voorafgaand aan voorstelling of optreden.

PB foto Ivan Laura

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info