Materialen- en Dienstenveiling 2017

Het was weer een zeer gezellige veiling avond afgelopen zaterdagavond in de Jonge Prins. Voor de 13de maal initieerde / organiseerde de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten deze avond.

De kwaliteit van de koopjes én de kwaliteit van de aanwezigen waren weer hoog. De toppers waren natuurlijk weer de biljartavonden, high tea’s, ijzeren Heinen, golf flights, VIP arrangementen, rondvluchten, timmer-schilder-bollen mandagen, kooroptredens, rondvaarten en veel en veel meer prachtige verrassende koopjes.

Voor elk wat wils en voor elke portemonnee wat wils. Absolute topper van de avond was de kavel die ons aller Piet Schouten beschikbaar stelde: een 40 urige werkweek waarbij Piet ook nog in het bezit is van een vrachtwagen- en heftruck certificaat. Iedereen weet dat Piet niet van praten houd maar van poetsen houd, dus er werd grif op geboden en hij verwisseld t.z.t. voor maar liefst € 650,- van werkgever voor een weekje.

Laten we zeker ook niet alle taarten, dranken, gourmetschotels, bloembollen, verrassings dozen, (entree) kaarten, klaverjas-bridge-keez avonden te benoemen. Alle kavels zorgen voor een mooie gevulde catalogus. Totaal zo’n 350 koopjes verdeeld in 210 kavels. Vanaf deze plaats dank aan alle gulle schenkers van deze koopjes. Ook dank natuurlijk aan alle kopers van deze koopjes. En dat allemaal voor het goede doel! De eindstand van de bruto omzet teller van € 18.097,50 stemde iedereen zeer tot tevredenheid. De deelnemende verenigingen hebben hun doelstellingen behaald. Het spontane optreden van het koor Promise heeft daar zeker aan bijgedragen (zie foto)

Om 00.15 uur werd de laatste kavel afgeslagen en daarmee kwam een einde aan een 10 maanden durende voorbereiding op deze veiling. De deelnemers aan deze editie hadden hun best gedaan. Koor Promise, Zandstock, Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij en Timmerdorp ’t Zand kunnen terugkijken op een zeer geslaagde veiling. Vanaf deze plaats dank aan cafe restaurant de Jonge Prins voor hun onvoorwaardelijke hulp en gastvrijheid. Dank aan Jongejan en Partners, MultIT Automatisering, notaris Jeroen Meegdes van het Zijper Notariskantoor en tot slot dank aan ons aller Jo van de VRO.

We zien u graag terug op volgende veiling in november 2019.

 

Foto’s Drik Smit:

2017 Veiling SSD

 

2017 Veiling SSD -2

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info