Scholierentoernooi bij DOKO

Tafeltennisvereniging DOKO uit ’t Zand organiseert donderdag 4 januari 2018 haar jaarlijkse tafeltennistoernooi voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen in de regio Zijpe en Anna Paulowna. Kinderen van 6 t/m 12 jaar kunnen zich onder andere via school aanmelden voor het toernooi. Dit toernooi vindt plaats van 10.00 tot 13.00 uur in de gymzaal bij Sporthal de Multitreffer te ’t Zand.

Op donderdag 4 januari 2018 zal het spannend worden in de gymzaal bij Sporthal de Multitreffer te ’t Zand. Om 9.15 uur gaat de zaal open en vanaf 10 uur worden er, op tijd, tafeltenniswedstrijden gespeeld in verschillende leeftijdsgroepen. In iedere leeftijdsgroep is een mooie beker te winnen en er is een herinnering voor alle deelnemers. De kosten voor deelname bedragen slechts € 2,=.

Uiteraard zijn supporters en belangstellenden van harte welkom om de kinderen aan te moedigen. Daarbij is er voor de organisatie van het toernooi assistentie nodig bij het bijhouden van de standen en het tellen van de wedstrijden. Iedere deelnemer wordt geacht een helper mee te nemen om een goed verloop van het toernooi te kunnen garanderen.

 

Op vrijdag 29 december en dinsdag 2 januari mogen alle deelnemers aan het toernooi komen oefenen voor het toernooi. De training is van 19.00 tot 20.00 uur in de gymzaal bij de Multitreffer. Er zijn eventueel tafeltennisbatjes aanwezig. Opgave hiervoor is niet nodig.

Wie zich nog niet via de school heeft aangemeld kan dit nog doen tot uiterlijk dinsdag 26 december a.s. Dit kan via de e-mail: bestuur@doko.nl. Na opgave krijgt iedere deelnemer zijn of haar eigen wedstrijdschema via de e-mail toegestuurd, vóór aanvang van de kerstvakantie.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info