Mini Kerstfair 8 December

Op Zaterdag 8 december organiseert Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij een mini kerstfair . Tijdens deze fair kunt u genieten van de sfeervolle ingerichte kraampjes met leuke standhouders , proeven van warme choco of heerlijke snert , huisgemaakte appelgebak en Glühwein. Tevens kunt u deelnemen aan een workshop leren armband maken gegeven door De Leerschuur.

De fair wordt muzikaal ondersteunt door Popkoor ’t Zand , 30 meiden zullen weer een geweldig optreden geven en wanneer het Popkoor niet zingt is daar de kerstmuziek van Jo van de VRO . De kerstman en zijn arrenslee is aanwezig waaruit hij kleine kinderen een presentje geeft. Zelfs een oliebollen kraam en een reusachtig verlichte kerstboom ontbreken niet .

In de avond om 20.00 uur wordt er een kerstbingo gehouden , waarbij 5 x een ronde met prachtige prijzen, geschonken door lokale ondernemers, de opbrengst van de fair en de bingo komt ten goede van Stichting Vrienden van Zorgboerderij Blij op de Boerderij.

Deelnemers vele vrijwilligers en medewerkers van de zorgboerderij zijn hard aan het werk hier iets moois neer te zetten , u bent Zaterdag 8 december v.a. 14.00 uur tot 23.00 uur van harte welkom om deze mini fair te bezoeken.

Locatie ; Zorgboerderij Blij op de Boerderij
Keinsmerweg 88 a ’t Zand

Info of deelname bingo ; 0627554346

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info