MultIT biedt ICT-oplossingen op maat

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op woensdag 8 januari 2020 in De Jonge Prins wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2019 is gekozen en zo de opvolger wordt van Fietsen van Graas. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag MultIT.

MultIT Automatisering is gespecialiseerd in systeembeheer en totaal oplossingen op ICT-gebied. Daarnaast zijn ze leverancier van telefonie- en clouddiensten. “Deze tak groeit snel”, zegt Klaas-Jan Weel. “We zijn er zeven jaar geleden mee begonnen en daar zijn we precies op tijd mee geweest. Er is veel vraag naar.”

Bij MultIT zijn klanten aan het juiste adres voor een computer, netwerk, internet en telefonie. “Het voordeel is dat klanten slechts één nummer nodig hebben bij vragen of problemen, de ‘one-stop shop’. Dat werkt prima. We zien ook een verandering van hoe bedrijven hun ICT-werk uitvoeren. Tegenwoordig zien we een sterke verschuiving van traditionele hardware naar diensten en abonnementen.”

Verdubbeld

Weel (43) roemt de bijdrage van zijn collega’s, maar zeker ook van zijn vrouw Laura met wie hij de VOF vormt. “Ze weet hoe het werkt, ze komt uit een ondernemersgezin. Het gebeurt vaak genoeg dat ik ‘s avonds of in het weekend aan het werk ben. Dan heb je wel iemand nodig die bijschakelt. Laura en mijn collega’s zijn mede-onderdeel van het succes.” MultIT zit sinds 2011 met het kantoor aan de Pastoor Velzeboerstraat. “Toen ik dit pand kocht waren we met zijn tweeën. Binnen no-time waren we met vijf werknemers en werd het pand te klein.” Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid naar zeven werknemers, nog steeds op zoek naar nieuwe collega’s en is onlangs de kantoorruimte verdubbeld. “We zaten op 180 m2 en we hebben 225 m2 aangebouwd. We hebben nu onder meer drie ruime kantoren.” MultIT wil begin 2020 een officiële opening houden. Kijk voor meer informatie op www.multit.nl.

Klik hier voor de kerstkrant ’t Zand inZicht.

Foto gemaakt door André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info