Openingstijden gemeentehuis tijdens feestdagen

Het gemeentehuis in Schagen aan Laan 19 is woensdag 24 december en dinsdag 31 december (oudejaarsdag) na 12.00 uur gesloten.

Ook is de gemeente niet bereikbaar op donderdag 25 december (eerste kerstdag) en vrijdag 26 december (tweede kerstdag). Tussen Kerstmis en oud en nieuw is het gemeentehuis gewoon op de gebruikelijke openingstijden toegankelijk (met uitzondering van dinsdagmiddag 31 december). Donderdag 1 januari (nieuwjaarsdag) is het gemeentehuis gesloten. Maandag 5 januari is het gemeentehuis telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur. De balie sluit om 14.30 uur in verband met de nieuwjaarsreceptie. Tijdens de uren dat het gemeentehuis gesloten is, wordt men te woord gestaan door een medewerker van de boodschappendienst. De ISD aan het Westerpark is geopend, behalve op 24 en 31 december. Op die dagen is de ISD vanaf 12.30 gesloten.

2015

In het nieuwe jaar is het gemeentehuis op vrijdag 2 januari geopend vanaf 10.00 uur. De publieksbalies zijn die dag gesloten, maar aangifte van geboorte en overlijden kan wel, tussen 10.00 en 12.00 uur. De telefooncentrale is vrijdag 2 januari bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur. De wijkteams beginnen maandag 5 januari en de eventueel op 2 januari ontvangen berichten worden – indien nodig – aan hen doorgegeven. In het nieuwe jaar zijn de receptie en telefonie van het gemeentehuis beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op vrijdagmiddag is het KCC niet bereikbaar, maar beantwoordt de receptie eenvoudige informatievragen en reikt reeds aangevraagde en ontvangen reisdocumenten en rijbewijzen uit.

Kijk voor meer informatie op www.schagen.nl.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info