Opsteker voor Fietsen van Graas

Zakenclub ’t Zand organiseert sinds 1998 de verkiezing Ondernemer van het Jaar onder haar leden. Elk jaar selecteert de zakenclub vier ondernemers die strijden om deze felbegeerde prijs. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Zakenclub ’t Zand op dinsdag 15 januari 2019 in Sportcafé ’t Zand wordt bekend gemaakt wie tot ondernemer van het jaar 2018 is gekozen en zo de opvolger wordt van Art & Metal. Op www.tzand.info komen de genomineerden aan het woord. Vandaag Frank van Graas.

 

Frank van Graas van Fietsen van Graas is ontzettend blij met de nominatie. “Het is een opsteker. Dat collega-ondernemers van de Zakenclub ‘t Zand mij steunen doet me erg goed. Deze positieve belangstelling is erg leuk!”

Het bedrijf richt zich op reparatie, onderhoud en verkoop van fietsen en elektrische fietsen. Fietsen van Graas bouwt tevens fietsen om naar een E-bike of een driewieler. In de winkel heeft de onderneming een uitgebreid assortiment kinder-, stads- en elektrische fietsen. “Wij zijn dealer van de merken Batavus, Sparta, Loekie , Qwic en Freebike.” Voor Van Graas (47) wacht een spannend 2019. “In april hopen we de nieuwe fietsenwinkel aan de Irenestraat in gebruik te nemen. Ook zullen we weer gaan wonen op de bovenverdieping. Dan kunnen we weer echt verder.” Kijk voor meer informatie op www.fietsenvangraas.nl.

 

Klik hier voor de kerstkrant ’t Zand inZicht met daarin een uitgebreid interview met Frank van Graas.

Foto gemaakt door André Sonderman

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info