Oudhollandse spellen voor de gezellige winteravonden

Wist u dat de Stichting Stimulering Dorpsactiviteiten ‘t Zand en omstreken (SSDA) een groot assortiment aan maar liefst twintig Oudhollandse spellen heeft die u tegen een zeer schappelijke prijs kunt huren? Met deze spellen maakt u deze winter uw gezins-, familie- en/of vriendenavonden nog gezelliger. Kies uit onder meer het spiraalspel, trekbiljart, kat- en muisspel, rolbaan, verschillende
sjoelbakken, tafelhockey, paardenrennen en nog veel meer. Klik op deze link om te zien welke spellen te huur zijn. Per spel vindt u hier een foto met uitleg. Deze spellen zijn niet alleen een prettig tijdverdrijf voor de gezellige wintermaanden, maar uiteraard ook voor een heerlijke zomeravond. Eigenlijk passen deze spellen bij iedere gelegenheid. Maak uw avond, middag of dag compleet met deze spellen en ga de strijd aan om te kijken wie er als winnaar uit de bus komt, maar meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen.

De huurkosten zijn 10 euro per spel. Om één of meerdere spellen te huren kunt u een e-mail sturen naar: spelhuren@tzand.info.

Levensgroot Monopoly-spel
Naast de Oudhollandse spellen is ook het levensgrote Monopoly Spel te huur. Dit Monopoly Spel is ontwikkeld ten behoeve van de viering van 275 jaar ’t Zand in 2017. Het spel wordt gespeeld op een doek van 10 x 10 meter. Er zijn grote houten huisjes/hotels beschikbaar en uiteraard Monopoly-geld en dobbelstenen. Het spel is te huren voor 50 euro per keer via spelhuren@tzand.info.

 

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info