Samen blijft ook in 2017 Hulp bij Huishouding bieden

Ook in 2017 blijft Woonzorggroep Samen Hulp bij Huishouding in de gemeente Schagen bieden. De gemeente Schagen heeft Woonzorggroep Samen de gunning hiervoor gegeven. Daarnaast mag Samen het komende jaar het nieuwe product praktische thuisondersteuning (regie op huishouden) in de gemeente Schagen gaan leveren. Ook de dagactiviteiten voor mensen die thuis wonen en individuele begeleiding blijft Samen in de gemeente Schagen voortzetten.

“We zijn erg blij met dit besluit van de gemeente”, aldus Hans Groenendijk, voorzitter Raad van Bestuur. “Niet alleen behouden onze cliënten de professionele dienstverlening van hun vertrouwde hulp, ook kunnen we de tijdelijke contracten van onze medewerkers verlengen en werkgelegenheid blijven bieden.”

Indicatie
Voor ‘hulp bij het huishouden’ is een indicatie nodig in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) van de gemeente. Dit kan aangevraagd worden bij het WMO-loket van de gemeente. Als men niet in aanmerking komt voor een WMO-indicatie, of deze niet toereikend is, biedt Samen ook particuliere hulp bij het huishouden. In dat geval wordt de hulp volledig zelf betaald. Neem voor meer informatie contact met ons op via senh@woonzorggroepsamen.nl of door te bellen naar 0224-211183 (op werkdagen tussen 10.00-16.00).

Over Woonzorggroep Samen
Woonzorggroep Samen is dé partner bij het ouder worden. In en vanuit twintig locaties in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon levert Samen zorg, welzijnsdiensten en behandeling, óók bij mensen thuis. Onze thuiszorgteams zijn klein en lokaal georiënteerd, waardoor cliënten zoveel mogelijk dezelfde mensen krijgen. Voor behandeling kunnen mensen terecht bij Revalidatie- & Behandelcentrum Samen, dat gevestigd is in Schagen. Samen met de cliënt kijken we naar wat er nodig is en waar naasten kunnen bijspringen. Zo helpen we ouderen hun kwaliteit van leven zoveel mogelijk te behouden, of soms zelfs te verbeteren. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 0224-211136.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info