Rommelmarkt bij Molen ‘t Zand

Op zaterdag 16 augustus wordt er een rommelmarkt op het terrein bij molen De Hoop in ’t Zand georganiseerd. Kinderen uit ‘t Zand en hun ouders kunnen een klein zakcentje bijverdienen door de verkoop van 2e hands spullen.

Als u een plekje wilt voor uw kinderen of uzelf, meldt u dan aan voor 11 augustus bij Diana Wijnhout tel. 06-20715041/e-mail dianawijnhout@ziggo.nl. De rommelmarkt start om 11 uur; het terrein is open voor de verkopers om 10.40 uur. Om 16.00 eindigt de verkoop en het terrein sluit om 17.00 uur. Het sta-geld voor kinderen tot en met 14 jaar is gratis en voor volwassen verkopers (vanaf 15 jaar) € 2. Neem vooral een kleed mee om op te zitten en de koopwaar op
het gras te kunnen uitstallen. Auto’s kunnen worden geparkeerd op het terrein van BolleNoord aan de Parallelweg. Niet verkochte spullen dient u wel weer mee naar huis te nemen. Professionele handelaren zullen worden geweerd.

Vrijwilligers van de molen zullen ook spullen te koop aanbieden om zo een bijdrage te kunnen
leveren aan het onderhoud van de molen. Ook wordt er molenmeel verkocht voor het bakken van
brood of pannenkoeken. De opbrengst is voor  het molenonderhoud. Het evenement wordt muzikaalomlijst dankzij de bekende lokale DJ Jo van de VRO.

Voor bezoekers is de toegang tot het terrein vrij; op het terras kunt u genieten van een kopje koffie of thee en een heerlijk stukje appeltaart. Wilt u de molen van binnen bezichtigen dan is dat ook mogelijk. Hiervoor vragen we de normale entree, of kunt u tegen inlevering van het stageldkaartje gratis de molen in (alleen op 16 augustus).

Het belooft een gezellig een knusse markt te worden.

Heb jij ook nieuws? Mail het aan redactie@tzand.info